HTML

Munka Nélkül

Miért jó/rossz munka nélkül lenni?

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Már hétfő és 16-a

2007.04.16. 22:50 munkanelkuli

Látogatás a Munkanélküli Gyogyóban.

Sorszámosztó automata még mindig halott.

Gyors menet: az - egyébként kedves - hölgy végigkérdezi azokat az adataimat, melyeket az előző alkalommal írásban adtam meg a megfelelő kérdőívek szabadkézzel történő kitöltése által. Mondom neki, de azt mondja, hogy az a kérelemhez kellett, ezt meg neki muszáj megtennie. Így van kitalálva a rendszer (mint a számképző és nyomtató automata...). Hamar elenged, május 15-én kell újra megjelennem. Isten hírével.

Sétával indulok haza. Gyönyörű a napsütés, jólesik a Váci utcában ráérősen nézelődni (már vagy öt éve nem tettem); külföldiek, árusok, nyitott pénzváltók, nyitni készülő boltok, szórólapot osztogató nők és férfiak (az egyik úr épp a fülem hallatára magyarázza az idős hölgynek, hogy itt nincsenek személyre kijelölt területek, mindenki ott oszt, ahol akar), meg legalább egy regisztrált munkanélküli.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkanelkuli.blog.hu/api/trackback/id/tr8159552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása